POAH! Leyland 384

Deze week in POAH!: De Leyland 384 van Amber van Gosliga uit het Friese Ypecolsga. De Leyland uit 1970 telt standaard 70 pk, maar is voor de trekkertrek opgevoerd. Overgespoten in roze doet de trekker als Ladyland mee aan de strijd. 'Ik wilde als meisje al de trekker van mijn vader roze maken, maar dat wilde hij niet. Dus heb ik er zelf een gekocht', lacht Van Goslinga.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 13°
  10 %
 • Woensdag
  28° / 15°
  10 %
Meer weer