POAH! Fendt 716

Deze week in POAH!: De Fendt 716 van cultuurtechnisch bedrijf J. van Esch in het Brabantse Cromvoirt. Stagiaire Kady van Berkel rijdt graag op deze trekker met 160 pk en 21.000 draaiuren. 'Ik voel mij stoer op de Fendt. Het is vet om met zo'n grote trekker op de weg te rijden', zegt Van Berkel. Deze uitzending werkt ze op de sportvelden. Met de Fendt 716 mag ze vertidrainen. Daarna met de Fendt 514 doorzaaien en met de Fendt 313 wordt een nieuw veld aangelegd.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  30° / 17°
  40 %
 • Zondag
  24° / 17°
  75 %
 • Maandag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer