College Boer met gebiedsbeheerder Arjan Ponsen: 'We gaan het andersom doen'

Gebiedsbeheerder Arjan Ponsen van Buijtenland van Rhoon praat in deze aflevering van College Boer met studenten van Hogeschool Inholland Delft over landbouwinclusieve natuur. Wat betekent dat precies en vooral: wat houdt het in voor boeren en natuurbeheerders?

Buijtenland van Rhoon is een eeuwenoude polder waar akkerbouwers al jaren werken onder de rook van Rotterdam. Ponsen is bezig met een plan waarin landbouw, natuur en recreatie goed samengaan. Ook wat teelten betreft experimenteert hij erop los.


College Boer is een live-event waarin studenten onder leiding van moderator en Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo aan een gastboer hun vragen kunnen stellen. Het wordt opgenomen en uitgezonden via YouTube en nieuweoogst.nl als televisie-uitzending en podcast. Deze aflevering met Coen van den Bighelaar is opgenomen bij Aeres Hogeschool in Dronten. Bekijk alle uitzendingen op nieuweoogst.nl/collegeboer .

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  22° / 16°
  50 %
 • Woensdag
  21° / 13°
  20 %
 • Donderdag
  23° / 11°
  10 %
Meer weer