Podcast: College Boer met Maarten Fischer (Federatie Landbouw en Zorg)

In deze podcast van College Boer is Maarten Fischer te gast. Hij is directeur van Federatie Landbouw en Zorg. Met studenten van Aeres Hogeschool Dronten spreekt hij over de potentie van zorgboerderijen in Nederland.

Fischer ziet dat er steeds meer behoefte vanuit de politiek is om te bewijzen dat wat zorgboerderijen doen, werkt. 'Het is een verrijking voor de zorg dat mensen met agrarische kennis de interventies begrijpen tussen mens en dier', stelt de directeur van Federatie Landbouw en Zorg.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  20° / 11°
  25 %
 • Zondag
  23° / 11°
  10 %
 • Maandag
  23° / 11°
  10 %
Meer weer