LTO en Nieuwe Oogst houden het Grote Europese Landbouwdebat 2024

Wat is de toekomst van Europa als landbouwnatie? Hoe kan de afstand tussen Brussel, boer en burger worden verkleind? Deze en andere vragen staan centraal tijdens het Grote Europese Landbouwdebat 2024 dat LTO Nederland en Nieuwe Oogst op maandag 27 mei organiseren.

LTO+en+Nieuwe+Oogst+houden+het+Grote+Europese+Landbouwdebat+2024
© Europees Parlement

Het debat waar huidige en kandidaat-Europarlementariërs met de landbouwportefeuille met elkaar in discussie gaan, vindt ruim een week voor de Europese verkiezingen plaats. Deze worden gehouden van donderdag 6 tot en met zondag 9 juni.

Thema's die aan bod komen, zijn: perspectief, de kloof, budget, milieu, handel en geopolitiek. De thema's worden inhoudelijk ingeleid door boeren, bestuurders en deskundigen waarna politici met elkaar in debat gaan. Politici van VVD, NSC, BBB, CDA, GroenLinks-PvdA, SGP, ChristenUnie, D66 en Partij voor de Dieren zullen, onder voorbehoud van actuele omstandigheden, aanwezig zijn.

Het debat begint op 27 mei om 20 uur en vindt plaats in Eemnes. Er zullen zo'n tweehonderd genodigden aanwezig zijn en het debat is via een livestream te volgen voor iedereen. Naast Nieuwe Oogst en LTO Nederland is gemeente Eemnes medeorganisator. Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters ondersteunt het verkiezingsevenement.

Kijk voor meer informatie en de lijst met deelnemende politici op Nieuwe Oogst Live.


Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  21° / 17°
  80 %
 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  5 %
Meer weer