POAH! Knegt 404 CG2 Electric

Deze week in POAH!: De Knegt 404 CG2 Electric van chrysantenteler Wouter Duijvesteijn uit het Zuid-Hollandse Hoek van Holland. De trekker uit 2023 heeft 55 pk. 'Normaal pakten we de dieseltank om bij te vullen. Nu doe je de stekker in de stekkerdoos', lacht Duijvesteijn. 'Die grote, imposant rokende trekkers zijn mooi om te zien. Vergeleken daarmee hebben we in de tuinbouw speelgoed. Als deze begint te roken, is er echt iets aan de hand.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer