Seed Valley en Rabobank verlengen samenwerking

Rabobank blijft ook de komende drie jaar partner van Seed Valley. Doel van de samenwerking is om nieuwe generaties te inspireren voor de sector van zaden en jonge planten, te zorgen voor een betere aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt en om innovatie in brede zin te stimuleren.

Seed+Valley+en+Rabobank+verlengen+samenwerking
© Twan Wiermans

De samenwerking werd afgelopen week bekrachtigd door Erik Jan Bartels, bestuursvoorzitter van Seed Valley, en Bob van der Hout, directeur Food&Agri bij Rabobank. Bartels: 'Het partnerschap met Rabobank versterkt ons netwerk. De sectorkennis en netwerkmogelijkheden dragen daarnaast bij aan onze ambitie om de zaadsector nog bekender te maken.'

Het samenwerkingsverband Seed Valley werd vijftien jaar geleden in het leven geroepen toen de zaadveredelingsbedrijven problemen voorzagen met het aantrekken van voldoende gekwalificeerde medewerkers. Doel van Seed Valley is dan ook om potentiële medewerkers enthousiast te maken voor de sector.

Naast nauwe samenwerkingen met het onderwijs, ligt de focus op het stimuleren van innovatie binnen het netwerk. 'Seed Valley is wereldwijd koploper in plantveredeling en zaadtechnologie. Met de bakermat in Noord-Holland-Noord zorgen ze voor de voedselzekerheid van onze toekomst. Ze hebben een vooruitstrevende ambitie die hand in hand gaat met die van ons', aldus Van der Hout.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
 • Woensdag
  10° / 3°
  55 %
Meer weer