POAH! Ford 6710

Deze week in POAH!: De Ford 6710 van Steven Bijsterbosch in het Gelderse Poederoijen. De trekker uit 1981 telt 82 pk. 'Ik zocht een stoere trekker en een cabine, zodat ik droog en warm zit. Het had een ander merk kunnen zijn, maar Ford is altijd een stoere trekker', vertelt Bijsterbosch. Hij gebruikt de machine voor de pipowagen die hij zelf bouwde op het onderstel van een opraapwagen.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 6°
  10 %
 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
Meer weer