POAH! Renault 781-4

Deze week in POAH!: De Renault 781-4 van Qwinten Liebregts uit het Brabantse Diessen. De Renault uit 1977 telt 81 pk en 22.000 draaiuren. In 2002 werd de opa van Qwinten Nederlands Kampioen ploegen. Toen opa overleed, erfde Qwinten de trekker. 'Daarom is deze trekker zo bijzonder voor mij. Ik ploeg er nog niet mee, maar dat wil ik wel gaan doen.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 6°
  10 %
 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
Meer weer