POAH! Fendt GT 230

Deze week in POAH!: De Fendt GT 230 van Antoon van Asseldonk in het Noord-Brabantse Erp. De Fendt uit 1966 telt 30 pk en is eigenlijk een werktuigendrager. Nu zit er een transportbak op. 'Er kan heel veel op', zegt Van Asseldonk. 'Kunstmeststrooier, maaibalk, aardappelpootmachine, noem maar op.' Het voordeel van dit 'eenmanssysteem' is volgens de gepensioneerde Fendt-monteur dat de werktuigen door één man binnen 5 minuten erop en eraan kunnen worden gezet.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl. Fan van POAH! en op zoek naar een echt collector's item? Bezoek dan eens onze POAH!-shop.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer