Massey Ferguson-trekkers kijken tijdens de najaarsshow

Massey Fergusons kijken kon afgelopen dagen volop tijdens de najaarsshow van landbouwmechanisatiebedrijf Pelgrom in het Gelderse Hummelo. En voor het bedrijf stonden de nieuwste trekkers van het merk.

'De 8S is onze grootste trekker. Dat is een heel nieuw design', zegt Ronald Koops van Pelgrom. 'Speciale aandacht is er voor de cabine, want we willen de chauffeur het gevoel geven dat hij in een huiskamer zit.'

Pelgrom is al sinds 1965 Massey Ferguson-dealer. 'Het rood zit in ons hart', lacht Koops. Het publiek dat op de najaarsshow afkomt is heel divers. 'Er komen veel klanten, maar ook klanten van vreemde merken die toch eens wat anders willen proberen. Zo gaat dat in het leven, mensen willen weleens wat anders. En wellicht ook iets beters', glundert Koops. Maar dat is natuurlijk aan de bezoekers zelf.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 6°
  10 %
 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
Meer weer