Vanmiddag live te volgen: het Jonge Boeren Verkiezingsdebat

Vandaag (maandag) om 12.30 uur begint op Aeres Hogeschool in Dronten het Jonge Boeren Verkiezingsdebat, georganiseerd door NAJK, Nieuwe Oogst en Aeres Hogeschool Dronten. Het debat is online live voor iedereen te volgen.

Vanmiddag+live+te+volgen%3A+het+Jonge+Boeren+Verkiezingsdebat
© Ruben Meijerink

Twaalf landbouwwoordvoerders van politieke partijen gaan met elkaar in debat over de toekomst van de agrarische sector en de positie van jonge agrariërs. Het debat is live te volgen op nieuweoogstlive.nl. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Aan het debat nemen Eline Vedder (CDA), Tjeerd de Groot (D66), Harm Holman (NSC), Caroline van der Plas (BBB), Maarten Goudzwaard (JA21), Eva Akerboom (Partij voor de Dieren), Pieter Grinwis (ChristenUnie), Thom van Campen (VVD), André Flach (SGP), Ernst Boutkan (Volt), Sieta van Keimpema (BVNL) en Laura Bromet (GroenLinks/PvdA) deel.

Het debat wordt geleid door NAJK-voorzitter Roy Meijer. De presentatie is in handen van hoofdredacteur Esther de Snoo van Nieuwe Oogst met medewerking van Davey van Aken.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer