FloraHolland introduceert vier ledenpakketten

De ledenraad van Royal FloraHolland heeft vorige week een positief besluit genomen over de invoering van vier ledenpakketten vanaf 1 januari 2024.

FloraHolland+introduceert+vier+ledenpakketten
© Royal FloraHolland

Leden van de afzetorganisatie krijgen hiermee de mogelijkheid om hun lidmaatschap en de geleverde dienstverlening beter op elkaar af te stemmen. De introductie van de ledenpakketten sluit aan op de nieuwe coöperatieve strategie van FloraHolland. Een van de doelen is daarbij om het lidmaatschap aantrekkelijker te maken en meer maatwerk te bieden voor de leden.

In de berichtgeving over de ledenpakketten meldt FloraHolland dat de siertelers die lid zijn, meer dan ooit verschillende bedrijfsvoeringen, wensen en behoeften hebben. Naast de ledenpakketten en het aantrekkelijk maken van het lidmaatschap horen het versterken van het netwerk en het creëren van meerwaarde voor de leden tot de uitgangspunten van de nieuwe coöperatieve strategie.

CEO Steven van Schilfgaarde van FloraHolland noemt de invoering van de ledenpakketten een belangrijke stap voorwaarts. 'Met elkaar hebben ledenraad en bedrijf in nauwe samenwerking en in afstemming met leden meer maatwerk in lidmaatschap mogelijk gemaakt. Daar mogen we als coöperatie allemaal trots op zijn.'


Toegang tot handelskanalen

Elk lid van FloraHolland heeft vanaf 1 januari 2024 een ledenpakket nodig om te handelen op het platform van de afzetorganisatie. Het gaat formeel om een overeenkomst tussen een lid en de coöperatie waarin de toegang tot handelskanalen, de geldende tarieven en de bijbehorende rechten en plichten zijn vastgelegd.

Voor 15 december moeten de leden een keuze maken voor het pakket dat het beste past bij hun bedrijfsvoering. Binnenkort komt FloraHolland met meer informatie over de vier verschillende ledenpakketten waaruit de leden kunnen kiezen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -1°
  20 %
 • Vrijdag
  6° / 2°
  40 %
 • Zaterdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer