CRV toont dochters Woody en Jacuzzi op HHH-show

CRV showt op de aankomende Holland Holstein Show (HHH) dochtergroepen van de zwartbonte Willem’s-Hoeve Woody en de roodbonte Delta Jacuzzi. De HHH-show vindt plaats op 10 en 11 november in het WTC-Expo in Leeuwarden. Op zaterdag, de dag van de individuele keuring, komen de groepen in de ring.

CRV+toont+dochters+Woody+en+Jacuzzi+op+HHH%2Dshow
© CRV/Han Hopman

De afgelopen weken hebben fokkerijspecialisten en inspecteurs van CRV een eerste selectieronde gemaakt om dochters van Woody en Jacuzzi te bekijken. De komende weken volgt een tweede selectieronde.

Bij Woody gaat het om vaarzen en tweedekalfskoeien. Volgens de specialisten zijn dat dieren met veel capaciteit en breedte in de uier. Ze hebben het vermogen om gemakkelijk veel melk te produceren.


Goed beenwerk

De groep van Jacuzzi bestaat hoofdzakelijk uit tweede- en derdekalfskoeien, zowel roodbont als zwartbont. De voorselectiecommissie beschrijft ze als koeien met kwaliteitsuiers en fijn beenwerk, dat goed wordt gebruikt.

Van Woody was afgelopen voorjaar al een dochtergroep te zien op de Bloesemshow in het Gelderse Kerk Avezaath. Nu maakt hij zijn debuut op een landelijk podium. Van Jacuzzi wordt voor de eerste keer een groep dochters getoond.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  8° / 3°
  60 %
 • Maandag
  7° / 3°
  40 %
 • Dinsdag
  9° / 0°
  5 %
Meer weer