Perspectief maak je als melkveehouder zelf

LTO Melkveehouderij staat voor een sector met perspectief, maar wat is de kracht van de melkveehouderij in Nederland? In webinar Perspectief werd ingegaan op hoe deze sector te ontwikkelen op basis van de vragen, eisen en behoeften van de markt en maatschappij. Met wie doen we dat? Wat vraagt dit ontwikkelpad van de sector en van alle spelers daaromheen?

Webinar Perspectief werd georganiseerd door LTO Nederland en Nieuwe Oogst. Daarin besprak algemeen directeur Hans Van den Heuvel deze thema's met melkveehouders Suzanne Ruesink, Coen Hagoort en Jan Woudstra. Ook Bert Philipsen van Wageningen University & Research en voorzitter Erwin Wunnekink van LTO-vakgroep Melkveehouderij schoven aan. De conclusie: perspectief maak je als melkveehouder zelf.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 10°
  50 %
 • Zondag
  20° / 9°
  10 %
 • Maandag
  22° / 10°
  5 %
Meer weer