Lichte plus voor boter en vollemelkpoeder

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL van deze week is er een plus voor boter van 5 euro. Vollemelkpoeder noteert deze week 6 euro hoger. Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden komt 2 euro hoger uit dan vorige week.

Lichte+plus+voor+boter+en+vollemelkpoeder
© Twan Wiermans

Daarmee komen de noteringen voor verse boter en vollemelkpoeder uit op respectievelijk 478 euro en 353 euro. Mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden noteert door de lichte stijging nu exact 250 euro. De prijzen voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden en weipoeder blijven deze week met respectievelijk 230 euro en 66 euro gelijk aan vorige week.


De laatste maanden zijn de zuivelnoteringen redelijk stabiel na een daling tussen april 2022 en maart 2023. Vaak volgen de melkprijzen enkele maanden later. Die lijken zich sinds deze maand wat te stabiliseren na een daling sinds begin dit jaar. Hier lag de melkprijs juist in december op een hoogtepunt, een fors aantal maanden na de top van de zuivelnoteringen.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 12°
  5 %
 • Donderdag
  21° / 15°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer