Honderden toeschouwers zien populaire koeiendans

De koeien van Kaasboerderij Schep in het Zuid-Hollandse Bergambacht gingen afgelopen weekend voor het eerst weer naar buiten. Dat leverde een fantastische koeiendans op met honderden toeschouwers. 'Het gaat even niet over stikstof, maar over vrolijke koeien', licht Rianne de Wit van Kaasboerderij Schep toe.

Tien jaar geleden sprongen de koeien voor het eerst de wei in voor een enthousiast publiek, dat sindsdien ieder jaar groeit. De blijdschap van de koeien levert lekkere melk op waarmee kaas wordt gemaakt. 'We gaan komende week meteen aan de slag om graskaas te maken. Mensen komen daar ook weer voor terug. Het smaakt ook echt even anders', weet De Wit.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  21° / 7°
  0 %
 • Dinsdag
  22° / 8°
  0 %
 • Woensdag
  21° / 8°
  0 %
Meer weer