ForFarmers keert 20 cent per aandeel uit

De aandeelhouders van ForFarmers hebben donderdag tijdens de algemene vergadering van het veevoerbedrijf de jaarrekening goedgekeurd en het dividendvoorstel van 20 cent per aandeel goedgekeurd. Ook is ingestemd met een inkoopprogramma van de eigen aandelen, waarbij de raad van bestuur aandelen kan intrekken.

ForFarmers+keert+20+cent+per+aandeel+uit
© Forfarmers

Het dividend van 20 cent per gewoon aandeel wordt met inhouding van 15 procent dividendbelasting aan de aandeelhouders van ForFarmers uitgekeerd. Over 2021 was dit 29 cent, waarvan 19 cent regulier dividend.

Verder krijgt de raad van bestuur van ForFarmers de machtiging om, onder goedkeuring van de raad van commissarissen, maximaal 10 procent van de aandelen in te trekken tegen een vergoeding. Daarbij mag ook worden gekozen voor intrekking in meerdere etappes.

Op basis van de machtiging heeft de raad van bestuur besloten om op 18 april te starten met een inkoopprogramma van maximaal 625.000 aandelen voor een bedrag van maximaal 3.125.000 euro. Deze aandelen worden ingezet voor aandelengerelateerde beloningsplannen en verplichtingen uit medewerkersparticipatieplannen.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Dinsdag
    22° / 10°
    5 %
  • Woensdag
    25° / 11°
    60 %
  • Donderdag
    23° / 13°
    60 %
Meer weer