ForFarmers-topman Spierings stapt op, Pieter Wolleswinkel neemt het stokje over

Theo Spierings legt vanwege gezondheidsredenen en privéomstandigheden zijn functie als CEO van ForFarmers neer. Hij wordt met ingang van 3 april opgevolgd door medebestuurder Pieter Wolleswinkel.

ForFarmers%2Dtopman+Spierings+stapt+op%2C+Pieter+Wolleswinkel+neemt+het+stokje+over
© ForFarmers

Spierings werd op 17 januari benoemd tot CEO voor de periode van een jaar, maar heeft om de genoemde redenen zijn contract eerder beëindigd.

De raad van commissarissen van ForFarmers heeft ook besloten Rob Kiers voor te dragen als lid van de raad van bestuur, zodat deze weer uit drie leden gaat bestaan. Hiervoor wordt op korte termijn een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders uitgeschreven.


Voorzitter Jan van Nieuwenhuizen van de raad van commissarissen: 'Wij betreuren het zeer dat Theo genoodzaakt is zijn functie neer te leggen. Hij heeft in de afgelopen maanden belangrijke accenten gelegd in de implementatie van de eind vorig jaar bekendgemaakte herziene strategie. Zijn kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid en transformatie zijn hierbij waardevol geweest. Wij danken Theo voor zijn inbreng en wensen hem het allerbeste toe.'

Pieter Wolleswinkel heeft in het afgelopen jaar al tijdelijk CEO-taken waargenomen en zich volgens ForFarmers als solide bestuurder bewezen. 'Met de benoeming van Pieter waarborgen we continuïteit, kennis en internationale ervaring in de raad van bestuur', aldus Van Nieuwenhuizen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  28° / 14°
  5 %
 • Zaterdag
  30° / 15°
  20 %
 • Zondag
  22° / 16°
  90 %
Meer weer