Gerben van Diepen nieuwe voorzitter Cono Kaasmakers

Gerben van Diepen is benoemd tot voorzitter van Cono Kaasmakers. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering op 17 november. Van Diepen neemt de voorzittershamer over van Evert Kremer, die sinds 2018 voorzitter was van de zuivelcoöperatie die dit jaar 120 jaar bestaat.

Gerben+van+Diepen+nieuwe+voorzitter+Cono+Kaasmakers
© Cono

De 43-jarige Van Diepen heeft een melkveebedrijf met 75 melkkoeien en dertig stuks jongvee in het Noord-Hollandse Graft. Hij brengt volgens Cono Kaasmakers veel bestuurlijke ervaring mee. Voordat Van Diepen in 2018 verkozen werd tot algemeen bestuurslid van Cono, was hij drie jaar voorzitter van het jongerencollege van de coöperatie.

Verder deed de melkveehouder zijn bestuurlijke ervaring onder meer op als penningmeester van het Hollands Agrarisch Jongeren Kontact (HAJK) en als afdelingsbestuurder van LTO Noord en de agrarische natuurvereniging Water, Land en Dijken.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer