LNV-webinar over afbouw derogatie

Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) verzorgt maandag 31 oktober een webinar over de afbouw van derogatie in de periode 2022 tot 2025. Het webinar is bedoeld voor melkveehouders en akkerbouwers met een derogatievergunning.

LNV%2Dwebinar+over+afbouw+derogatie
© Burt Sytsma Photography

Het webinar start om 11 uur en duurt een uur. Het is hieronder te volgen via het YouTube-kanaal van het ministerie van LNV. Aanmelden is niet nodig. Deelnemers kunnen vragen over derogatie insturen, zodat ze in het webinar beantwoord kunnen worden. Deze vragen kunnen worden gestuurd naar rvoagrowebinar@rvo.nl. Ook tijdens het webinar kunnen kijkers vragen sturen naar hetzelfde e-mailadres.



Peter Munters licht tijdens het webinar de onderhandelingen over derogatie toe. Hij is lid van het managementteam voor het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG) en onderhandelaar in Brussel. Munters zal uitleggen waarom het zo lang duurde voordat deze derogatie rond was en waarom het niet mogelijk is om opnieuw te onderhandelen in Brussel. Verder zet hij uiteen hoe derogatie er de komende jaren uitziet.


Daarnaast geven een melkveehouder en een akkerbouwer hun kijk op de afbouw van de derogatie. De beleidsmedewerkers in de studio praten hierover door en beantwoorden vragen van kijkers. Coen de Vos, beleidsmedewerker mest bij het ministerie van LNV en Anniek Struik, adviseur uitvoering mest bij RVO, geven uitleg.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 6°
    20 %
  • Maandag
    11° / 7°
    95 %
Meer weer