On the way to PlanetProof-melk aangevuld met stalmaatregelen

Er komt een tussentijdse aanvulling met stalmaatregelen van het certificatieschema On the way to PlanetProof-melk. De hoorzitting daarvoor vindt plaats op dinsdag 11 oktober 2022.

On+the+way+to+PlanetProof%2Dmelk+aangevuld+met+stalmaatregelen
© Twan Wiermans

Tijdens de bijeenkomst worden alleen de tussentijdse aanvullingen op de stalmaatregelen voorgelegd. Die betreffen enerzijds het opnemen van een aantal op comfort gerichte stalmaatregelen voor het verbeteren van het dierenwelzijn. De voorstellen zijn mede gebaseerd op onderzoek en analyse van de huidige stalinrichting bij de deelnemers.

De andere aanvulling betreft criteria voor weidegang voor jongvee. Belangstellenden die willen deelnemen aan de hoorzitting die in MS-Teams plaatsvindt, kunnen zich hiervoor tot 30 september aanmelden via het antwoordformulier. Degenen die zich melden voor de bijeenkomst ontvangen voor de hoorzitting de conceptcriteria. Ook bestaat de mogelijkheid om deze te ontvangen, zonder deel te nemen aan de hoorzitting.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  14° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 5°
  40 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
Meer weer