Oekraïne-vlogger Kees Huizinga: 'Last van droogte'

In De week van Kees Huizinga vertelt deze Nederlandse boer in Oekraïne wat hij merkt van boeren in een land in oorlogstijd. De bieten staan er mooi bij, maar op andere gewassen heeft de droogte veel invloed gehad.

Huizinga laat een motorfiets met gps zien die ze gebruiken om land op te meten. De combine die vorig jaar besteld (en voor een groot gedeelte betaald) is, is eindelijk geleverd. 'Maar we hebben geluk met het weer. We kunnen lang combinen', licht de Nederlandse boer toe. Tot slot is er een combine met een probleem, maar de servicedienst komt gewoon. Ook in oorlogstijd.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 14°
  0 %
 • Donderdag
  31° / 16°
  0 %
 • Vrijdag
  31° / 17°
  0 %
Meer weer