Vakantiegangers bedanken thuisblijver met bloemen

Vakantiegangers die thuiskomen, bedanken degene die op hun huis heeft gepast in hun afwezigheid het meest met een bos bloemen. Dat blijkt uit onderzoek van topbloemen.nl onder bijna 3.500 respondenten.

Vakantiegangers+bedanken+thuisblijver+met+bloemen
© Topbloemen

Uit de enquête komt naar voren dat 42 procent van de respondenten op vakantie gaat of al op vakantie is geweest. Van deze vakantiegangers vraagt 80 procent iemand op het huis te passen om bijvoorbeeld voor huisdieren te verzorgen, planten water te geven of de brievenbus te legen.

37 procent van de respondenten bedankt de oppassers met een boeket. 24 procent neemt een souvenir mee uit het buitenland en 14 procent neemt de thuisblijver mee voor een etentje. De overige 8 procent geeft een fles wijn of andere drank.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  13° / 9°
  80 %
 • Woensdag
  13° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 9°
  70 %
Meer weer