Floriday biedt mogelijkheid te werken met staffels

Bloemenveiling Royal FloraHolland biedt kwekers nu ook de mogelijkheid om in Floriday te werken met staffels. Hiermee krijgen gebruikers van het digitale platform voor de sierteelt meer handelsmogelijkheden. Naast het doorberekenen van transportkosten kunnen kwekers volumekorting geven.

Floriday+biedt+mogelijkheid+te+werken+met+staffels
© FloraHolland

Zowel in de schermen van Floriday als via de API-koppeling kunnen kwekers transportkosten doorberekenen over een levering. Als koper is het mogelijk op meerdere momenten te bestellen zonder dat voor elke bestelling apart transportkosten in rekening worden gebracht. Deze worden namelijk verdeeld over alle bestellingen geplaatst binnen een levering.

Kwekers kunnen volumekorting toevoegen bij het aanmaken van een aanbieding. Dit betekent dat zij een afwijkende stukprijs per afnamehoeveelheid (fust, laag, ladingdrager) kunnen instellen. Dit wordt gestaffelde prijs genoemd. De prijs varieert afhankelijk van de bestelgrootte. Kopers kunnen de verschillende prijzen per afnamehoeveelheid inzien via Direct inkopen (Mijn Winkel) of via de Explorer.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer