POV en LTO vernieuwen samenwerking

Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en LTO blijven samenwerken. Na een tijd van intensieve gesprekken tussen leden en bestuurders is een nieuwe overeenkomst gesloten.

POV+en+LTO+vernieuwen+samenwerking
© Twan Wiermans

Volgens beide organisaties wordt op basis van vertrouwen en gedeeld belang ook in de toekomst samengewerkt in het belang van varkenshouders en de bredere land- en tuinbouwsector.

Leden van beide organisaties hadden eerder al te kennen gegeven dat ze 'één varkensgeluid' van groot belang vinden. Dat bleek uit ledenenquêtes, maar ook uit een-op-eengesprekken met varkenshouders en bestuurders werd de behoefte om verder samen te werken benadrukt.


Vertrouwen

Beide organisaties zijn gemotiveerd om de samenwerking voort te zetten. 'Leden van de POV en LTO kunnen met de nieuwe overeenkomst blijven vertrouwen op een belangenbehartiger die zich lokaal, regionaal, nationaal en internationaal voor hen inzet', stellen zij.


Leden die lid zijn van beide organisaties of van een van de organisaties blijven dezelfde contributie betalen. Beide organisaties hebben eigen verantwoordelijkheid om middelen goed in te zetten. De overeenkomst is, in tegenstelling tot eerder, voor onbepaalde tijd gesloten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    11° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 4°
    30 %
Meer weer