Vion-vleesvarkensnotering blijft gelijk

De Vion-vleesvarkensnotering voor week 27 is hetzelfde als vorige week: 1,90 euro. Het aanbod van varkensvlees binnen Europa blijft volgens vleesconcern Vion nog steeds ruim ten opzichte van de vraag.

Vion%2Dvleesvarkensnotering+blijft+gelijk
© Twan Wiermans

De vleesconsumptie neemt af, dat gebeurt mede vanwege het afnemende consumentenvertrouwen en bestedingsruimte van consumenten. Ook op de wereldmarkten ziet Vion momenteel geen verbeteringen. De onzekerheden in de markt en de daarmee gepaarde onbalans zorgen voor toenemende druk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  28° / 17°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 18°
  70 %
 • Donderdag
  25° / 17°
  70 %
Meer weer