POAH! Deutz 100 06

Deze week in POAH!: Martin van Meeteren uit het Gelderse Ochten doet voor het eerst mee met de trekkertrek. Hij kiest daarbij voor de wedstrijd in het Utrechtse Langbroek. Dat doet hij met de Deutz 100 06 met 120 pk. 'Als ik voorbij de 60 meter kom, ben ik al tevreden', lacht Van Meeteren. Hij rijdt mee in de 6 ton standaard klasse.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  9° / 7°
  70 %
 • Dinsdag
  8° / 6°
  20 %
 • Woensdag
  7° / 4°
  20 %
Meer weer