POAH! International 423

Deze week in POAH!: De International 423 is al vijftig jaar in het bezit van familie Van der Weerd uit het Overijsselse Mastenbroek. Vier generaties hebben erop gereden. De trekker heeft al wel wat moeten doorstaan. 'Een paar jaar geleden is een koe er tegenaan geknald: het hele voorfront krom en de lampen kapot', zegt Jaap van der Weerd. 'Alles is gerepareerd, maar ik was wel kwaad op die koe.'

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  13° / 8°
  70 %
 • Woensdag
  12° / 8°
  50 %
 • Donderdag
  14° / 7°
  50 %
Meer weer