Yvonne Watzdorf nieuwe directeur Bloemenbureau Holland

Yvonne Watzdorf is de nieuwe algemeen directeur van Bloemenbureau Holland (BBH). Zij volgt daarmee Dennis van der Lubbe op.

Yvonne+Watzdorf+nieuwe+directeur+Bloemenbureau+Holland
© Nieuwe Oogst

Van der Lubbe vertrok eind vorig jaar bij de stichting die zich inzet voor de consumentenpromotie en marketing van Nederlandse bloemen en planten. Watzdorf heeft veel directie-ervaring, meldt BBH. Als interim-directeur heeft zij onder meer functies ingevuld bij verschillende retailers en producenten van consumentenproducten.

Volgens BBH is Watzdorf sterk in het leiden van organisaties in tijden van verandering. Samen met het team van BBH zal zij verder vorm en inhoud geven aan de toekomst van de stichting. Bestuursvoorzitter Marco van der Sar zegt er vertrouwen in te hebben dat met de nieuwe directeur BBH haar relevantie voor de sector weet te behouden en te versterken. 'De komende achttien maanden zijn daarvoor cruciaal.'


Consumenten verleiden

Bloemenbureau Holland is een stichting met als doel consumenten te verleiden meer bloemen en planten te kopen. Met collectieve campagnes en gerichte verkoopacties wil BBH een zo groot mogelijk bereik binnen de gewenste doelgroep realiseren. Dat gebeurt namens de sierteeltsector, de activiteiten worden in samenwerking met kwekers en exporteurs ontwikkeld. De effecten en resultaten worden continu gemonitord voor een optimaal resultaat.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 10°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 16°
  5 %
 • Donderdag
  26° / 15°
  55 %
Meer weer