Henk Westerhof stopt als voorzitter van Anthos

Henk Westerhof heeft aangegeven per 1 maart 2023 te gaan stoppen als voorzitter van Royal Anthos, de handelsbond van boomkwekerij- en bolproducten. Westerhof is al 38 jaar actief bij Anthos in verschillende functies.

Henk+Westerhof+stopt+als+voorzitter+van+Anthos
© VidiPhoto

Het bestuur van Anthos start binnenkort een sollicitatieprocedure om een opvolger voor Westerhof te vinden.

Daarbij wordt ook gekeken naar de toekomstige inrichting van de organisatie, aangezien Anthos heeft vastgesteld dat het werkveld zich heeft verbreed en er op veel terreinen steeds meer inzet van de belangenbehartiger wordt gevraagd.

Om tot een optimale belangenbehartiging te komen, is besloten om de huidige staf op korte termijn uit te breiden met een medewerker die zich gaat bezighouden met de thema's plantgezondheid en markttoegang.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Weer

Meer weer