Jumbo: reactie winkels op leeg zuivelschap 'onjuist'

Jumbo Nederland meldt dat een aantal winkels zelf communiceerde om klanten te informeren over het lege zuivelschap. Daarbij is onjuiste informatie verstrekt, tot ongenoegen van het bedrijf. Hoewel de werkelijke reden van de tekorten niet bekend is gemaakt, benadrukt Jumbo nu dat een goed verdienmodel in de hele keten belangrijk is.

Jumbo%3A+reactie+winkels+op+leeg+zuivelschap+%27onjuist%27
© Twitter

In de afgelopen dagen kreeg Jumbo te maken met een leveringsprobleem van zuivelproducten. Hierdoor waren verschillende zuivelproducten bij een deel van de winkels niet verkrijgbaar. Dat is nu opgelost en op korte termijn zijn de schappen weer gevuld, benadrukt Jumbo.


Een aantal van de betroffen winkels informeerde de klanten hierover zelf met een eigen mededeling. Die zorgde volgens de woordvoerder voor onduidelijkheid. Dat was uiteraard niet de bedoeling en is volgens Jumbo vervelend.'Eén winkel heeft er wel een heel bijzondere draai aangegeven door te melden dat er door neerslagtekort niet voldoende melk zou zijn', aldus de woordvoerder. Ze wil benadrukken dat Jumbo grote waarde hecht aan de samenwerking met boeren en leveranciers en het belang ziet van een goed verdienmodel in de hele keten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer