Vleesvarkensnotering Vion stabiel, handel Teleporc opnieuw dood

De Vion-vleesvarkensnotering voor week 16 is 1,86 euro. Dit is onveranderd, na een forse daling vorige week. Minder goed nieuws komt van de Teleporc Schweinebörze. Hier werd net als vorige week geen enkel varken verhandeld.

Vleesvarkensnotering+Vion+stabiel%2C+handel+Teleporc+opnieuw+dood
© Henk Riswick

De Vion-notering liet vorige week een daling zien van 0,05 euro. Dit kwam volgens de vleesverwerker mede door een gebrek aan vraag vanuit de diverse vleesafzetmarkten, zowel binnen Europa als daarbuiten. Ook was het nog onvoldoende warm om het barbecueseizoen aan te wakkeren.

Bij de internetbeurs Teleporc van dinsdag werd geen enkele van de 730 in vijf partijen aangeboden varkens verkocht. Vorige week was er om dezelfde reden eveneens geen notering. De weken ervoor werd een deel van de varkens verhandeld.


• Bekijk de marktprijzen van biggen en vleesvarkens

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
Meer weer