Agractie-voorzitter: 'Gedwongen opkoop is onbespreekbaar'

Een groep boeren demonstreerde woensdagmiddag in Den Haag bij het gebouw van de Tweede Kamer tegen het stikstofbeleid en de mogelijke onteigening van boeren. Agractie-voorzitter Erik Luiten maakte duidelijk dat gedwongen opkoop onbespreekbaar is.

Luiten gaf aan dat de boeren, in aanloop naar het commissiedebat die avond over de stikstofproblematiek, de aanwezige politici vooral op eerder gedane toezeggingen wilden wijzen. 'Nog voor de verkiezingen heeft de Tweede Kamer uitgesproken dat ze uitkoop van boeren niet wil. Dus wij hopen dat ze die boodschap nu ook duidelijk maakt aan de minister: gedwongen uitkoop is onbespreekbaar.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer