Agrifirm gaat samenwerken met impactinvesteerder Astanor Ventures

Landbouwcoöperatie Agrifirm stapt in het fonds van impactinvesteerder Astanor Ventures. De samenwerking is gericht op het verder uitbreiden van innovatieve oplossingen voor een verantwoorde voedselketen.

Agrifirm+gaat+samenwerken+met+impactinvesteerder+Astanor+Ventures
© Agrifirm

Met de samenwerking wordt de kennis van Astanor op het gebied van impactinvesteren en zijn netwerk van ondernemers gecombineerd met het brede netwerk van Agrifirm in de agrarische sector.

Waar Astanor expertise heeft rondom bedrijfsgroei en een internationaal netwerk heeft van agrifoodstart-ups, brengt Agrifirm technische en praktische kennis in vanuit de agrarische sector. Daarnaast biedt laatstgenoemde toegang tot het netwerk van boerderijen.

Agrifirm helpt Astanor onder meer bij de evaluatie van bedrijven en technologieën voor toekomstige investeringen. Hiermee wordt ook het start-upnetwerk van Agrifirm verstevigd.


Toekomst landbouw

Astanor zet zich in voor het ondersteunen van voedselsystemen die voedzaam, regeneratief, schaalbaar en betrouwbaar zijn en gezond voedsel produceren. Astanor en Agrifirm hebben een gedeelde visie over de toekomst van de landbouw en hoe ze oplossingen kunnen bieden rond de uitdagingen van verduurzaming en het reduceren van de CO2-uitstoot.

Het partnerschap draagt volgens Agrifirm sterk bij aan haar innovatiestrategie voor de komende jaren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 8°
  85 %
 • Donderdag
  13° / 7°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 5°
  70 %
Meer weer