Belangstelling voor zomereditie sierteeltbeurs IPM Essen groeit

De belangstelling voor de zomereditie van de sierteeltbeurs IPM Essen groeit, meldt de organisator. Ruim 170 ondernemingen hebben hun deelname bevestigd.

Belangstelling+voor+zomereditie+sierteeltbeurs+IPM+Essen+groeit
© Joost van Winsen

De zomereditie van de grootste sierteeltbeurs ter wereld vindt op kleinere schaal plaats dan de traditionele IPM Essen die in januari wordt georganiseerd. Door corona zijn de afgelopen twee edities van deze beurs niet doorgegaan.

Met de organisatie van deze zomereditie wil IPM Essen hiervoor een alternatief bieden. De beurs wordt gehouden op 13 en 14 juni en is daarmee korter van duur dan de gewone beurs. Ook is de deelname veel kleiner.


In de showroom van het IPM Discovery Center kunnen exposanten op bescheiden schaal deelnemen aan de zomereditie. Volgens IPM Essen hebben veel vakverenigingen aangegeven de zomerbeurs te willen gebruiken voor vergaderingen, netwerkbijeenkomsten en conferenties.

Partijen die hun deelname hebben toegezegd, zijn onder andere de coöperatie Landgard, het Verband des Deutschen Blumen- Groß- und Importhandels (Duitse koepelorganisatie voor sierteelthandelsbedrijven) en de Bund deutscher Baumschulen (de vereniging van Duitse boomkwekerijen). Ook de Fachverband Deutscher Floristen (de vakvereniging van Duitse bloemisten) is van de partij.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  12° / 9°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer