Organisatie+zet+streep+door+IPM+Essen
Nieuws
© Joost van Winsen

Organisatie zet streep door IPM Essen

Messe Essen heeft een streep gezet door de Duitse vakbeurs IPM Essen 2021. Die stond gepland voor 26 tot en met 29 januari.

Het toenemend aantal coronabesmettingen in de Benelux en Frankrijk is de reden voor het niet doorgaan. Volgens IPM-directeur Oliver Kuhrt was er veel belangstelling voor de beurs, maar is het niet mogelijk dat bezoekers de reis naar de beurs goed kunnen plannen door de heersende reisrestricties.

In plaats van een fysieke beurs houdt de organisatie in 2021 een digitale bijeenkomst. Daarin gaan vertegenwoordigers uit de sector in gesprek over ontwikkelingen in de Duitse en internationale sierteelt. Een twintigtal Nederlandse bedrijven had al eerder laten weten niet aan de beurs deel te nemen vanwege corona. IPM Essen is de grootste sierteeltbeurs in de wereld.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer