Organisatie zet streep door IPM Essen

Messe Essen heeft een streep gezet door de Duitse vakbeurs IPM Essen 2021. Die stond gepland voor 26 tot en met 29 januari.

Organisatie+zet+streep+door+IPM+Essen
© Joost van Winsen

Het toenemend aantal coronabesmettingen in de Benelux en Frankrijk is de reden voor het niet doorgaan. Volgens IPM-directeur Oliver Kuhrt was er veel belangstelling voor de beurs, maar is het niet mogelijk dat bezoekers de reis naar de beurs goed kunnen plannen door de heersende reisrestricties.

In plaats van een fysieke beurs houdt de organisatie in 2021 een digitale bijeenkomst. Daarin gaan vertegenwoordigers uit de sector in gesprek over ontwikkelingen in de Duitse en internationale sierteelt. Een twintigtal Nederlandse bedrijven had al eerder laten weten niet aan de beurs deel te nemen vanwege corona. IPM Essen is de grootste sierteeltbeurs in de wereld.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer