Webinar: Agrarische jongeren in gesprek met landbouwministers

NAJK organiseert samen met Nieuwe Oogst een kennismakingswebinar met de nieuwe landbouwministers Henk Staghouwer (LNV) en Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof). Dit vindt vanmiddag plaats van 16.30 tot 17.30 uur.

Webinar%3A+Agrarische+jongeren+in+gesprek+met+landbouwministers
© NAJK

Roy Meijer (NAJK en Jongerenraden) gaat in gesprek met de landbouwministers. Wat kunnen de jongeren van Staghouwer en Van der Wal verwachten? Esther de Snoo (hoofdredacteur Nieuwe Oogst) is gespreksleider. Jij kunt live online deelnemen en je vragen stellen! Aanmelden kan via deze link.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  10° / 8°
  75 %
 • Dinsdag
  9° / 4°
  90 %
 • Woensdag
  8° / 6°
  85 %
Meer weer