Roy Meijer: 'Coalitieakkoord biedt perspectief voor jonge agrariër'

Jonge boeren en tuinders worden specifiek en prominent genoemd in het nieuwe regeerakkoord. 'Nog veel hangt af van de uitvoering, maar het begin en de toon is goed', stelt NAJK-voorzitter Roy Meijer in een eerste reactie.

Meijer doelt op de grondbank die ingezet gaat worden om het makkelijker te maken voor jonge boeren en tuinders om in te stappen en te extensiveren. Verder is hij kritisch op de uitvoeringskracht van de overheid om de zeer ambitieuze plannen van het nieuwe kabinet waar te maken. 'Daar is veel handen en denkkracht voor nodig. Veel moet er gebeuren in korte tijd. We denken graag mee met het nieuwe kabinet over hoe de uitvoering tot stand te brengen.'Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  9° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
 • Zondag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer