A%2Dware+rondt+overname+Belgische+melkpoederactiviteiten+RFC+af
Nieuws
© Aware

A-ware rondt overname Belgische melkpoederactiviteiten RFC af

Royal A-ware neemt de melkpoederactiviteiten in het Belgische Aalter met ingang van 1 november over van Royal FrieslandCampina (RFC).

De verkoop werd vorig jaar december al aangekondigd. De veertig medewerkers die werkzaam zijn in Aalter, komen in dienst bij Royal A-ware. De overname past in de strategie van de zuivelaar om klanten te bedienen met een zo breed mogelijk productportfolio.


Het Nederlandse familiebedrijf wil in de fabriek investeren om daarmee zo goed mogelijk in te spelen op de vraag van de klant. A-ware werkt sinds juli naar eigen zeggen goed samen met een groot aantal melkveehouders in Vlaanderen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  14° / 6°
  60 %
 • Dinsdag
  14° / 9°
  20 %
 • Woensdag
  14° / 8°
  10 %
Meer weer