Coforta gaat verder als The Greenery

Handelsonderneming Coforta gaat verder als Coöperatie The Greenery. Met het ineenvlechten van de internationale verkooporganisatie in verse groenten en fruit en de telerscoöperatie wijzigt ook het bestuur.

Coforta+gaat+verder+als+The+Greenery
© The Greenery

Het huidige Coforta-bestuur is afgetreden en de leden van de hoofddirectie van The Greenery vormen nu ook het bestuur van Coöperatie The Greenery. De huidige raad van commissarissen van The Greenery gaat mee in het nieuwe model.

De leden van Coforta zijn unaniem akkoord gegaan met de nauwere samenwerking. Ze vinden dat ze hierdoor succesvoller kunnen ondernemen en groenten en fruit op een duurzame manier bereikbaar kunnen maken voor iedereen.

Aftredend bestuursvoorzitter Gerard Pronk spreekt van een historisch moment: 'Onze leden hebben de wens uitgesproken eigenaar te zijn van het bedrijf met de toegang tot de markt en samen met gelijkgestemde telers te ondernemen.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  10° / 3°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 2°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 4°
  70 %
Meer weer