The+Greenery+financiert+met+ABN+Amro+en+Deutsche+Bank
Nieuws
© Greenery

The Greenery financiert met ABN Amro en Deutsche Bank

Afzetorganisatie The Greenery heeft een overeenkomst voor financiering getekend met ABN Amro en Deutsche Bank voor de komende 5 jaar.

Belangrijk bij de keuze voor deze financiering zijn enkele duurzaamheidstargets die alle partijen zijn overeengekomen. Voorbeelden hiervan zijn CO2-reductie, duurzame teelt en het gebruik van duurzame verpakkingen.

De drie partners zijn blij met deze overeenkomst. Om succesvol te opereren in de waardeketen, zijn continuïteit en het kijken naar de lange termijn de basis van de overeenkomst. The Greenery is toekomstgericht en wil competitief blijven bij het creëren van waarde in de agf-sector. Met deze financieringsovereenkomst van 5 jaar, met een optie tot verlenging, is dit gewaarborgd.

The Greenery is een internationaal groente- en fruitbedrijf, dat jaarrond een compleet dagvers assortiment groente, fruit en paddenstoelen levert en distribueert. The Greenery is eigendom van de coöperatie Coforta.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer