The Greenery financiert met ABN Amro en Deutsche Bank

Afzetorganisatie The Greenery heeft een overeenkomst voor financiering getekend met ABN Amro en Deutsche Bank voor de komende 5 jaar.

The+Greenery+financiert+met+ABN+Amro+en+Deutsche+Bank
© Greenery

Belangrijk bij de keuze voor deze financiering zijn enkele duurzaamheidstargets die alle partijen zijn overeengekomen. Voorbeelden hiervan zijn CO2-reductie, duurzame teelt en het gebruik van duurzame verpakkingen.

De drie partners zijn blij met deze overeenkomst. Om succesvol te opereren in de waardeketen, zijn continuïteit en het kijken naar de lange termijn de basis van de overeenkomst. The Greenery is toekomstgericht en wil competitief blijven bij het creëren van waarde in de agf-sector. Met deze financieringsovereenkomst van 5 jaar, met een optie tot verlenging, is dit gewaarborgd.

The Greenery is een internationaal groente- en fruitbedrijf, dat jaarrond een compleet dagvers assortiment groente, fruit en paddenstoelen levert en distribueert. The Greenery is eigendom van de coöperatie Coforta.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 15°
  50 %
Meer weer