The Greenery werkt bij zachtfruit samen met Agromanager

Veilingorganisatie The Greenery en Agromanager zijn een samenwerking aangegaan om de software van Agromanager ook voor zachtfruittelers beschikbaar te stellen.

The+Greenery+werkt+bij+zachtfruit+samen+met+Agromanager
© Han Reindsen

Na de succesvolle samenwerking op het gebied van hardfruit was het voor The Greenery een logische stap om ook voor haar zachtfruittelers voor Agromanager te kiezen. De uitrol van het project is in volle gang waarbij Agromanager met de kennis van The Greenery de software aanpast om dezelfde gebruiksvriendelijke ervaring te realiseren als voor de hardfruittelers. De oplevering voor de zachtfruittelers van The Greenery is in april 2021 gepland.

Agromanager is enkele jaren geleden ontwikkeld door de Vlaamse fruitteler Laurens Tack om te worden gebruikt op het fruitteeltbedrijf. Het fruitbedrijf van Tack is voornamelijk gespecialiseerd in de teelt van hardfruit. Door deze praktijkkennis is Agromanager een praktijkgericht programma ontwikkeld voor en door telers.


Overname REGpro

Door de overname van het registratieprogramma REGpro zijn veel fruittelers uit de zachtfruitsector klant geworden bij Agromanager. 'Met deze samenwerking zijn we in staat om alle registratieprocessen te optimaliseren voor zachtfruittelers. Door het uitgebreide telersnetwerk van The Greenery Growers kunnen we onze kennis uitbreiden over de verschillende gewassen en teeltsystemen', zegt Tack.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 15°
  20 %
Meer weer