Organto+Foods+gaat+samenwerken+met+The+Greenery
Nieuws
© The Greenery

Organto Foods gaat samenwerken met The Greenery

Het Canadese handelsbedrijf Organto Foods gaat samenwerken met de logistieke afdeling van internationaal groente- en fruitbedrijf The Greenery voor het verlenen van logistieke diensten in belangrijke Europese landen. The Greenery gaat het bedrijf uit Vancouver ook ondersteunen bij productbehandeling, kwaliteitscontrole en het verpakken van producten en opslag.

'De samenwerking stelt ons in staat om ons bedrijf op te schalen, waardoor we kosten kunnen besparen en de dienstverlening richting onze klanten kunnen verbeteren', zegt directeur Rients van der Wal van Organto Foods. De onderneming verwerkt en levert biologische groenten en fruit in zestien Europese landen.

Vanuit twee distributiecentra maakt The Greenery gebruik van het nieuwste ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) met een volledig geautomatiseerde logistieke infrastructuur. The Greenery is eigendom van de telers van coöperatie Coforta. Het bedrijf heeft drie afdelingen: telers, retail en logistiek. De onderneming bedient supermarkten, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie in Europa en de rest van de wereld.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  4° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer