Nieuwe Vlogoogst: De beste wensen!

In deze aflevering van Nieuwe Vlogoogst sturen boeren vanuit Denemarken en Canada hun nieuwjaarswens naar Nederland. En ook Boer Ayoub heeft voor zijn collega's een boodschap voor 2022.

De nieuwjaarswensen komen onder meer van Jan en Rianne Blom. Zij leerden elkaar ruim zeven jaar geleden kennen via het televisieprogramma Boer zoekt Vrouw. Het duo koos er vorig jaar voor om Texel te verlaten en samen met de kinderen te emigreren naar het noorden van Denemarken. Zij zien het nieuwe jaar positief tegemoet.

Bart Bikker vertrok dertig jaar geleden uit Nederland en heeft nu samen met zijn vrouw Anita en hun kinderen een boerderij met zowel melk- als vleesvee in Barrhead, in de Canadese provincie Alberta. De winter kan daar flink toeslaan en dat ondervond hij dan ook bij de min 40 graden die de thermometer onlangs aangaf. De veehouder heeft naast de kou ook te maken met het steeds duurder worden van kunstmest en de schaarste van andere producten door corona.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 3°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer