Nieuwe Vlogoogst: Vloggen is voor jong en oud

In deze aflevering van Nieuwe Vlogoogst maken we kennis met diverse vloggers die enthousiast het boerenleven vastleggen en hun video's delen.

De Brabantse Maron van de Plas ontdekte via haar vriend het boerenleven. En nu is ze een enthousiaste varkensboerin die alle facetten van het biologische varkensbedrijf vastlegt.

René Loman heeft zijn melkvee verkocht. omdat hij geen opvolger had voor zijn bedrijf. Hij heeft zich nu toegelegd op het schoonmaken van zonnepanelen, voornamelijk op stallen. Via vlogs wil hij laten zien hoe hij te werk gaat.

Eva Vanhommerig won dit jaar een LTO-wedstrijd met een vlog over de koeiendans op het bedrijf van haar ouders. Nu maakt ze met de gewonnen vlogset regelmatig filmpjes over haar Limburgse boerderij .

Vlogger Henk van der Sar gaat samen met zijn cameraman de boer op om positieve video's te maken over de agrarische sector. Van der Sar is zijn leven lang boer geweest, totdat hij door een oogziekte gedwongen werd te stoppen. Door te vloggen, houdt hij binding met het boerenleven.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  5° / -3°
  10 %
 • Vrijdag
  7° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  9° / 2°
  10 %
Meer weer