Beurzen Plantarium en Groen-Direkt gaan samen

De beurzen Plantarium en Groen-Direkt gaan fuseren. Met Plantarium|Groen-Direkt komt er een gezamenlijk evenement voor de Europese tuinplantenretail.

Beurzen+Plantarium+en+Groen%2DDirekt+gaan+samen
© Henk Bouwman

De eigenaren van de beurzen hebben de ambitie om Plantarium|Groen-Direkt de komende jaren uit te bouwen tot een evenement dat meerdere malen per jaar gehouden wordt. De eerste editie staat gepland voor 24 en 25 augustus op het International Trade Centre in het Zuid-Hollandse Hazerswoude/Boskoop.

Het samengaan van de beurzen is een direct gevolg van de coronapandemie. Zo moesten de deuren van Plantarium de afgelopen twee jaar noodgedwongen gesloten blijven. Groen-Direkt heeft onder meer haar ProductPromotiePlein moeten schrappen.


Volgende stap in de samenwerking

In de periode daarvoor werden beide beurzen al naast elkaar onder een dak gehouden, nu wordt de volgende stap gezet in de samenwerking. De karren- en lagenbeurzen waar Groen-Direkt groot mee is geworden, blijft onder eigen naam georganiseerd worden, wel gelijktijdig met de nieuwe beurs.

Plantarium|Groen-Direkt wordt een beurs met een mix van handel, inspiratie en kennisoverdracht, en veel standruimte. Niet alleen voor kwekers, hun toeleveranciers en aanbieders van uitgangsmateriaal, maar ook voor leveranciers van hardware voor de tuinbranche. De belangrijkste doelgroep zijn de tuinplantinkopers uit binnen- en buitenland.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer