Boer Ayoub over zijn eigen serie: 'Die boerderij komt er'

De Amsterdamse Ayoub Louihrani heeft een grote droom: zijn eigen boerderij. KRO-NCRV maakte een serie over hem, genaamd Boer Ayoub. De eerste aflevering is op 21 december uitgezonden en vanaf nu is de serie elke dinsdag om 20.25 uur bij NPO 3 te zien. Louihrani: 'Mensen konden waarderen hoe eerlijk en open ik ben. Ik ben ook blij dat ze er met een lach naar konden kijken.'

Het hebben van een eigen boerderij is voor Louihrani het belangrijkste wat er is. Hij werkt nu als als contractwerker op de boerderij na een opleiding in de veehouderij. 'Die eigen boerderij is het belangrijkste wat er is. Daar moet ik voor blijven strijden. Niet opgeven.' Hij heeft dan ook een grote liefde voor koeien. 'Ik hou gewoon van ze. Zo groot, mooi man. Niet normaal.'

Met zijn eigen serie wil de 23-jarige Louihrani de kloof tussen boer en burger verkleinen. 'Hoe beter de band wordt, hoe beter het met iedereen gaat.' In zijn show komen verschillende BN'ers langs om hem te helpen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  18° / 12°
  30 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  10 %
 • Zaterdag
  22° / 14°
  20 %
Meer weer