Zuivelnoteringen+stijgen+nog+altijd+door
Nieuws
© Archief

Zuivelnoteringen stijgen nog altijd door

Bij de laatste zuivelnoteringen van dit jaar wordt de stijging van de laatste maanden doorgezet. Alleen de notering voor weipoeder blijft met 119 euro stabiel.

Terwijl de notering voor boter vorige week op exact 600 euro uitkwam, stijgt die deze week naar 607 euro. Vollemelkpoeder noteert 3 euro hoger dan enkele dagen voor kerst en komt nu op 427 euro. De noteringen voor mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden stijgt zelfs met 8 euro naar 345 euro.

De notering voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden is deze week 4 euro hoger dan vorige week. Daarmee komt deze notering op 336 euro uit. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw, af fabriek.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  8° / 4°
  10 %
 • Dinsdag
  6° / 2°
  10 %
 • Woensdag
  8° / 3°
  70 %
Meer weer