Vijfde generatie trekkers ervaren tijdens Valtra Driving Days

Valtra bestaat zeventig jaar. Om dat te vieren, kunnen geïnteresseerden tijdens de Valtra Driving Experience Days kennismaken met de vijfde generatie trekkers.

De Valtra Driving Experience Days worden op verschillende locaties in het land gehouden. Zo stonden de nieuwe modellen woensdag in Flevoland bij akkerbouwer Veenstra in Biddinghuizen. 'Afgelopen voorjaar zijn de nieuwe A5-, N5- en T5-serie geïntroduceerd en vorig jaar de G5-serie', geeft Coen van Dijk van Valtra aan. 'We willen met deze dagen het publiek daar kennis mee laten maken.'

'Loopt mooi en redelijk soepel', merkt medewerker Thomas Hiddink van een loonbedrijf op na een proefrit. Net als hij mochten bezoekers op een model naar keuze stappen en een stuk rijden. 'Ik heb eerder met Valtra gereden, maar deze nieuwe generatie loopt mooi', glundert hij. 'Ik heb bij het loonbedrijf wel eens geopperd of ze Valtra niet willen proberen, maar dat krijg ik er nog niet door.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  19° / 11°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 9°
  80 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  70 %
Meer weer